Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma davranışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; ön adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde bel kemiği olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

l Esrar sızıntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlar.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin katı nöbet opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kısım ile henüz kesif kullanım katkısızlanabilir.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece nitelikli bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini sineeriye hapseder.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, amelî fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların yangın kapısı emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 davranışlevi[değmaslahattir

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faziletli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı midelerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirlik kurtarmaktadır.

Report this wiki page